Monday, November 29, 2010

bohsan !

29hb11 2am 
bapak bohsan . cc tutop awal . smpai umah wish gudnite kat Eka , agak garang gak die balas " NYTE! ". arghh xpela...hmm BOSAN DAN LAPAR.
menong dan menong tgk jam kat dinding pkol 2,30pg . perghh . then aku dpt satu hidayah pasang radio agak kuat jgk la bg aku . ber dance dance dance aku kat dlm bilek . sampai berpeloh . itu Rutin , bukan Maksiat k.
sampai 3.45 camtu . g mandi pastu golek atas katil xleh tido . Fatin Sh nan Yong Afeera da tido plak.."Gelabah tido awal" itu yg aku anta kat dowg. klow xsilap lah.. susah nya mau lelap.
tunggu punya tunggu punya tunggu !
sudah pukul 6lebeh maseh lagi bergolek2 dan berguleng2 . ntah camne tah terlelap .
pastu aku dkejutkan dgn gegaran.
mcg masok la.. Yong nan Faten anta . Adess . angel aku terbang balek ke thailand :P xpe . xkesah . smbong tido balek . mama pulak wat angel aku lari lagi . =.=" . arghh..ajak g amek adek kat spital. silap ar klow kjot Azizul Haqeem yg makan hati n x cukup tido.Sambong tido.tau2 mama da gerak g spital dulu..
Fatin ade kat Kedah lagi.(woi..balek la.) . bosan2 edit plak gmbar ni , cikit jer :P

5 comments:

fatin sh said...

muahahah . :DD kasihan kauu . sadid sungguh cerita kau wahai azizul haqeem . :)) yawwyaww . aku dah balik . ahahhaa . :D

mohd azizul haqeem said...

sadid ataw sadis ?

fatin sh said...

sadisss . ahaha . tersalah laaa ~ muahaha .

mohd azizul haqeem said...

kau kene rileks . eja btol2..
punce perdana menteri israel mati bab gelak kau la .

axxaxxaxaxaa

fatin sh said...

hoi ! kasarr gurauu . ahahha . ala , salah sikit ja . tu pun na bahan . muahahaha . :DD