Sunday, December 18, 2011

EDITING

dear my beloved friend aqeem..
thanx sbb bagi kepercayaan pada aku..
untuk menjahanamkan blog kau!..
hahaha!..terimaqaseh bnyk!..
aku suka jahanamkan blog ni!..
~siapa soh kau kasik access pada aku!..=P~
aku minx maaf kalau kau x suka design ni..
tapi aku try call kau..
SUMPAH kau x jawab!..
so aku edit SUKA HATI aku je laa..
aku buang mana yg x patot..
mana yg xperlu..
mana yg buat blog jadi berat!..
mana yg menyemak mata..
semua aku BUANG!..
~kalau nk balek yg aku buang tu..bgtahu..~
aku tukar font tulisan..
aku tukar warna tulisan..
aku tukar semua!..
header tu aku letak gmba kau laa ek..
ni kan blog kau..
xkn letak gmba aku pulak..
haha!..sory xchantek..
aku xtahu nk pakai gmba mana satu!..
aku kemas kan blog archieve..
letak scroll box kat situ..
xde laa semak archieve tu..
kalau x kn..panjang berjela!..
aku rasa okay laa editing kali ni..
xpuas hati..or nk soh aku tambah or tukar lagi..
macam biasa..cari aku kat facebook..
xpon retireti call aku!..paham?...









entry kali ni di pos oleh cik RQS..do visit my blog at:
QESAH QASEH..=)

Tuesday, November 29, 2011

aku tak ptot cakap ******** kat kau ritu mase kat kelantan .

i was tension sgt .  im sorry

to ***

feel peace when im wif u ***  .  :)
cari bilik ? (smpai bile nak merempat )

urmmm..

rm250 sebulan (kg.datoharun )

pk pk pk pk pk  ( numb plate moto pon WPK an ) so pk pk pk

terpaksa

kene ikot gak kata mama .
dpt panggilan dari F.A.S . ., hurmm
tinggalkan bola tu . walau pun hati nie berat sgt . ( presedin cup under21 tuh ) igt senang nak dpt . perghhh . demi keluarga an . tapi madu dibalas batu tak gune gak . :(
berbelah bahagi  /


I ataw O

I nan O da byk bg peluang kat aku

tp aku



erghhhhhh !!!!!!!!!!!!

5 10 15

5    hari di kelantan
10  dapat makian dari coach and owg terdekat .
15  hari nak kene hadap .

Saturday, September 17, 2011

Friday, September 2, 2011

try this .

2+45-90+2+4-14x4x4= ?

Thursday, September 1, 2011

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

 tanye si die nape kite putus , bkn sengaje , g pon tgk kamu dan die rancak ,
si die pon ade anta mcg yg sakit ati gak la , pas tu lak ade " backstablefrend " add awak
,  LAYANN . da ckp suwoh remove die ann .

hahaha . lucu2 . susa tol lau ade je owang kcau .
lina adriana keep asking y putus nan die , y putus nan die , y putus nan die ,
so lina adriana da taw kenape . tapi tak sume aku cite . bia salah tu nampak kat aku dan watkan awak spt tak bersalah , huhuhu . ase sebe salah lak , mane la taw 1 family mzti pk saye yang bukan2 .

Sunday, August 28, 2011

1ramadhan . isnin . 8tahun . Azahari Md Noor

27hb 10 2003 . ( 1 ramadhan )
" abah rase rase cam malas  je nak pegi keje arini . " kami 5 beradik diam saje .

sebelum die pergi kerja die ade bagi kami sorang singgit utk  Haqeem (aku) singgit , Hareezna singgit , Hazeeqah singgit , Hazeeq singgit dan Hazeem singgit . die kate wat belanje tok buke pose . Tapi kami xgune duet tu tok buke pose . sebaliknye gunekan nya tok modal jual kueh . petang tuh pas abah g kerja , dlm pkol 3 mama mulekan aktiviti die yg salu die wat . iaitu wat kueh tok die jual . kami 5 bradik kumpul duet tu then beli bahan2 tok . petang tu mama rase cam xsihat badan . kueh badak berendam dan kueh sagu je dpt buat . tapi mcm xmenjadi . taktahu nape . dpt jual sikit je . mase nak buke puase tu ujan renyai

cite tak abis lagi . 

Tuesday, July 26, 2011

Sunday, July 17, 2011

nampak je happy

tapi tak sebenar nye . byk kisah sedih .

Thursday, July 14, 2011

T__T

skrg sume da taw .  1 family  da taw . ape aku nak wat pon tataw .

i'm feel very disapointed today..ikut ati mati.rs nk sepak terajang kasi pecah muka pun ade..bnda da lama aku perhatikan but today da ade bukti..pluang da lama aku bagi tp still no chage..bab bsabar mmg da lama bsabar...


da  aqeeem , kau da kene ban

Monday, June 27, 2011

xcakap banyak . teros aku .....

beli ikan guppy kat Desa Pandan , Ampang (mule2 Abg Bobo Chan nan Kak Lin mintak tolong belikan makanan kucing kat Desa Pandan) ,alang2 lepas kan hajat ler (:. tadi total sume rm40 gak la :) kihkihkih.
mmg dah lame nak beli & bela ikan dlm bilik . ni ikan yg EKOR bukan ORANG k . jgn YELLOW sgt :)
atas dasar keselamatan , xkan aku post gambar ikan selagi BELIAU xsedia untuk famous :)

long live the fish ! 

nanti sambung ag :)

Wednesday, June 22, 2011

kenapa lagu numb ?

adalah...

frust ,


time aku lelah ade ckp aku pupa .

mxs xdevery report mane la aku taw kau dpt mcg ke tak . tu tujuan aku . pastu yg laen mseng2 nak tunjuk hebat . 
thx kawan . 

tujuan

ni blog aku hanya nak cite pasal aku . xde nak jaja pasal buruk orang. buruk aku YE ! . nak tgk and taw sape time aku time cantek and buruk aku , 

23 jun 2011

terima kasih cikgu azy :) .
bab edit kan kan pulok blog sy ni .
buruk2 sy ni pon cikgu azy maseh lagi boleh berkawan and berbaek nan saya walaopon sy ni TSG .
huhuhuhuhu . kalau ape2 terjadi kat aku . kau handle aw blog aku ni . wat mcm aku maseh gune lagi blog ni :)

seblum ni Lina
byk jgk la die ajar2 . tapi da lupe . tpi bab 5 tu die ade gak la , skrg mane die g tataw la .

errmm...

power yg besar kalau xngajar aku wat blog ni .
Fatin Sh (bukan fatin suke haqeem ) da k . =P guraw je .

dowg ni yg bwk tolong aku . camne nak balas jase dowg ni ea , gaji eden cikit je . =S

Thursday, June 2, 2011

2 jun 2011

2nd day at medijaring . kihkihkih .
nice nice nice

1 jun 2011

1st day at medijaring :)
kihkihkih . 

31hb 5 2011.

last keje kat klcc :) tataa .

Friday, May 27, 2011

balek kampung

bukan xnak balek . nak kampung balek . tapi nga keje smpai 31hb May  .
 cane le wat . cane la nak g pusara abah , kalau lah dpt keje kat MEDIJARING as DATA ENTRY . start pulak 1jun . cane lak tuh , kalau la dpt . 




abah.
aqeem harness apologize if unable to return to Jitra...

Wednesday, May 25, 2011

LINA ADRIANA

 LINA , kite semakin jarang cntact skrg an .
 hm . im sorry . aqeem rindu time mase kite mule kenal dulu . :( .
mungkin silap aqeem kott . banyak silap aqeem kat kawan2 . huhuuhuhu . im sorry





Monday, May 23, 2011

24.05.11

alhamdulillah :)
terpelilih gak keje data entrkat medijaring sdn bhd . camne , yang interview abg aku (bobo chan) , abg zainarul dan kak nurul ain@noria . kihkihkih . 
1jun start . bye2 suria KLCC . 31hb 5 ni abis bha :)
 here i come :)

semoga dipermudahkan urusan :)

Monday, May 16, 2011

17hb mei 2011

last day :)

16hb mei 2011

tadi pas balek keje kat klcc . dlm 10\pm camtu la .
minyak moto leh abis . tepon kekawan yg salu aku angkut tak pulak beliaw jawab . sowg ni la jawab tapi senyap . dari klcc menolak moto sampai petronas jln maluri (dekat2 nan smk aminudin baki ) grr. seb bek sawang time tu . tade la penat sgt .  huhuhuhu
beli la roti boy 4 pas balek keje . igt leh makan samesame nan abg bobo chan and kak lin nti , tapi sepanjang pejalanan asek ngunyah je camne nak bwk balek . tggl la 2 je roti boy . last2 anta kat kak lin . abg bobo chan xde kat umah . ade kat opis lak . adess . mlm ni kene jage umah lak . besok keje pagi . :) yihaaa

Thursday, May 5, 2011

5hb Mei 2011

saje je cari masalah nan kau . axaxaa .
kau penah wat kat aku asal aku xleh wat lak ann ?
jgn pikir hang kaye hang le wat ape kau suka .


ngok nye pompuan :)

Wednesday, May 4, 2011

Sunday, April 17, 2011

=3

sejuk mate , sejuk hati
kene air wuduk dari atas sampai ke kaki,
tu pun lina yg suwoh pergi
sejuk nya mandi smpai mengigil dan tekatip gigi
thx lina sebab byk nasihat dan bimbing diri ini :)

BEGGING

[Tshawe Baqwa:]
Oooooh-
Put your loving hand out, baby
I'm begging

Begging, begging you

Put your loving hand out baby
Begging, begging you
Put your loving hand out darling

Riding high, when I was king

Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end

[Yosef Wolde-Mariam]


[Tshawe Baqwa:]

Begging, begging you
Put your loving hand out, baby
Begging, begging you
Put your loving hand out darling

[Yosef Wolde-Mariam:]

I need you, (yeah) to understand
Tried so hard
To be your man
The kind of man you want in the end
Only then can I begin to live again

[Tshawe Baqwa:]

An empty shell
I used to be
Shadow of my life
Was hanging over me

A broken man

Without a throne
Won't even stand the devils dance
To win my soul

[Yosef Wolde-Mariam]


[Tshawe Baqwa:]

Begging, begging you
Put your loving hand out, baby
Begging, begging you
Put your loving hand out darlin

[Yosef Wolde-Mariam:]

I'm fighting hard
To hold my own
No, I just can't make it
All alone

I'm holding on

I can't fall back
Now that big brass ring
Is a shade of black

[Tshawe Baqwa:]

Begging, begging you
Put your loving hand out, baby
Begging, begging you
Put your loving hand out darling

Begging, begging you

Put your loving hand out, baby
Begging begging you
Put your loving hand out darlin

Begging, begging you

Put your loving hand out, baby
Begging, begging you
Put your loving hand out darling

Saturday, April 16, 2011

mimpi

Ayah
Jika anda bermimpi ayah Anda dan bunda (tegasnya) melihat orang tua berarti sangat baik sekali
kehidupan Anda selama ini dimata mereka.

thx lina adryana

Azahari

Azahari tu nama bapak aku ! ( mcm kasar je bunyinye ) ekekkekee .
pagi tadi mimpi die bergurau lagi dengan aku untuk kali ke-4 dia maen brek2 moto . aku dok blakang ( korang bayangkan la )

lokasi :
pintu gerbang nak masuk ke Taman Bunga Raya ( Bukit Beruntung )
Rawang . Selangor


( time tu aku majok nan die )

pastu terjage and menitis air mate sebab die . 

credit to Lina Adryana :)

thx cos REPAIR my blog . 
aqeem tataw camne nak balas .
aww~

Sunday, April 10, 2011

menangis lagI

8.30pm
 0)
aku teringat kat abah aku . tiap kali aku ikot highway naik moto. (kalau nak balek kl lah) antara 440.5 dan 440.7 aku mzti slow kan moto bab abah xciden kat 440.6 (2710.2003) . sepanjang perjalanan aku sedekah kan Al-Fatihah and 3Qul kat die . tu pasal aku suke  balek ikut highway .


abah , haqeem rindu kat abah

telatah










-8.15pm/10thApr
kelakar bile lihat saidudiddin maen dgn sugarAPETAH . comel .

Wednesday, March 23, 2011

opss!

jgn pakse aku , aku da cakap dari awal an yg aku xredy ag .
kau, aku teRemove la dari aku nye frend . adess sowi .


sbb nape aku da give up da . aku mntak kau bg peluang kau cam endah xendah je . hmm


punc nye maybe bab aku xjume kau kat Mid Valley kottt .
kottt la ye kott

Thursday, March 17, 2011

KAYA

bile da syg jadi camni lak .  hmmm

Tuesday, March 15, 2011

Monday, February 21, 2011

susa nye nak tido !

buhsan lak memalam gini . hmm .
kawan2 mane ?


Thursday, February 17, 2011

sorry .

da lame aku xupdate blog . agak bz la skrg . huhuu/




to FATIN SH . sory aku xdpt nak potong hang nye . :)