Sunday, April 10, 2011

menangis lagI

8.30pm
 0)
aku teringat kat abah aku . tiap kali aku ikot highway naik moto. (kalau nak balek kl lah) antara 440.5 dan 440.7 aku mzti slow kan moto bab abah xciden kat 440.6 (2710.2003) . sepanjang perjalanan aku sedekah kan Al-Fatihah and 3Qul kat die . tu pasal aku suke  balek ikut highway .


abah , haqeem rindu kat abah

6 comments:

Chibby Chubby said...

rindu buat org y dah pergi ni lain kan..dr rindu org y masih adew..

tiqs nurulatiqa said...

knpa pendek2 je??ta puas nak baca

tiqs nurulatiqa said...

kalau rindu... doa kan banyak2 untuk arwah yee... moga tenang dia di sana...aminnn;)

Azizul Haqeem Azahari said...
This comment has been removed by the author.
Azizul Haqeem Azahari said...

thx all . :)
im always pray 4 him :)

rindu buat org y dah pergi ni lain kan..dr rindu org y masih adew..<----maksod chibby ??

Lina Adryana said...

mmg laen la keem...chibby pun rindu arwah babah gak...