Wednesday, June 22, 2011

23 jun 2011

terima kasih cikgu azy :) .
bab edit kan kan pulok blog sy ni .
buruk2 sy ni pon cikgu azy maseh lagi boleh berkawan and berbaek nan saya walaopon sy ni TSG .
huhuhuhuhu . kalau ape2 terjadi kat aku . kau handle aw blog aku ni . wat mcm aku maseh gune lagi blog ni :)

seblum ni Lina
byk jgk la die ajar2 . tapi da lupe . tpi bab 5 tu die ade gak la , skrg mane die g tataw la .

errmm...

power yg besar kalau xngajar aku wat blog ni .
Fatin Sh (bukan fatin suke haqeem ) da k . =P guraw je .

dowg ni yg bwk tolong aku . camne nak balas jase dowg ni ea , gaji eden cikit je . =S

1 comment:

fatin sh said...

bila baca blog kau , tibatiba aku rindu kau . -.-'